Het Kleine Heldenhuis genomineerd voor NIAZ Jaarprijs 2018

Beste deelnemer,

Van harte gefeliciteerd: uw inzending is genomineerd voor de NIAZ Jaarprijs 2018!

Maar liefst 45 zorginstellingen stuurden hun beste initiatief in om de kwaliteit en veiligheid van zorg te verbeteren. De hele maand september kon hierop gestemd worden. In totaal brachten 25.000 mensen hun stem uit. Uw inzending behoort tot de vijf waarop de meeste stemmen zijn uitgebracht en u gaat automatisch door naar de finale. Ook een vakjury zal nog vijf genomineerden aanwijzen. Op 15 oktober is bekend welke tien inzendingen naar de finale gaan.

Op 13 november 2018 vindt deze finale plaats, in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Hier kunt u uw inzending presenteren aan een publiek van vertegenwoordigers uit de zorg, instellingscontactpersonen en collega-projectleiders. Een jury van cliënten en patiënten beoordeelt de tien inzendingen en presentaties aan de hand van de criteria die zijn gepubliceerd. De winnaar ontvangt een plaquette en een bedrag van €10.000,- en voor alle genomineerden is er een oorkonde.

Voor uw presentatie is 10 minuten ingeruimd, waarna de zaal nog vragen kan stellen. Wij voorzien natuurlijk in technische ondersteuning voor bijvoorbeeld filmpjes en geluid. We rekenen erop dat de projectleider en de instellingscontactpersoon beiden aanwezig zijn voor de presentatie.

Niet-genomineerde zorginstellingen bieden wij nog de gelegenheid hun inzending te presenteren met een poster. Zij maken daarmee kans op een bescheiden publieksprijs. Voor genomineerden is deze mogelijkheid niet van toepassing.

Op 15 oktober ontvangt u nadere informatie m.b.t. de feestelijke Jaarprijs-dag.

Voor nu: van harte proficiat!