Marianne Matze

Chinli Tui-na masseur & therapeut

Mijn naam is Marianne Matze. Ik ben afgestudeerd Chinli Tui-na masseur en therapeut. 

Tui-na massage (uitspraak: Twie-na)  is een onderdeel van Chinese Geneeskunde. Het richt zich op het herstellen van onbalans in het menselijk lichaam en verwijdert de obstructies in de energiestroom Qi in het gehele lichaam. Tui-na wordt niet alleen ingezet voor het specifiek behandelen van spieren en spiergroepen, maar kan ook gebruikt worden voor ontspanning en een grote verscheidenheid aan medische klachten.

Met diverse massage- en mobilisatietechnieken beïnvloed ik je energie en stimuleer ik je zelfgenezend vermogen. Chinese Geneeskunde kijkt op een holistische manier naar gezondheid. Naar fysieke én emotionele klachten. Naar symptomen én oorzaak.

Ik kijk altijd naar het totaalplaatje.

Chinese geneeskunde is mijn grote passie en ik haal grote voldoening uit het verdiepen in de mogelijkheden die er zijn om mensen te ondersteunen om van hun klachten af te komen dan wel deze te verbeteren.​

Doel van de behandelingen is klachten verminderen, opnieuw leren luisteren naar je lichaam en een nieuwe weg inslaan naar een betere balans in het leven.

Dit alles in rust en vertrouwen naar elkaar.