Nancy van Dekken

Kinderfysiotherapeut

Mijn naam is Nancy van Dekken. Ik ben als kinderfysiotherapeut verbonden aan het Franciscus Gasthuis en Het Kleine Heldenhuis. Binnen deze setting werk ik veel met prematuur geboren kinderen of andere kinderen waarbij de start anders is verlopen.

Daarnaast heb ik samen met mijn collega Sophieke Charite een praktijk voor kinderfysiotherapie in Rotterdam-Overschie en Park16hoven.
Ook in die wijken werken we veel met 0-4 jarigen. Hierbij kan je denken aan kinderen die een voorkeurshouding hebben, prematuur geboren zijn, onrustig zijn , een syndromale afwijking hebben of andere problematiek hebben waardoor het kind minder goed in zijn vel zit en zich minder goed open kan stellen voor de wereld om hem heen en zich minder goed kan ontwikkelen.

Juist deze kinderen kunnen gebaat zijn bij extra begeleiding, zodat zij zich beter open kunnen stellen voor de wereld om hen heen. Deze kinderen kunnen ook bij mij terecht in Het Kleine Heldenhuis, waarbij er een nauwe samenwerking is tussen de kinderarts en mogelijk andere disciplines die betrokken zijn bij de behandeling van het kind. Juist de nauwe samenwerking, de korte lijntjes en de ontspannen sfeer die er in Het Kleine Heldenhuis heerst zorgt voor een positieve bijdrage aan de behandeling.

Binnen Het Kleine Heldenhuis verzorg ik tevens de cursus babymassage voor baby’s tussen de 3 en 7 maanden. Deze cursus is erop gericht om op een ontspannen manier in contact te komen met andere ouders en tegelijkertijd een mooi moment te hebben met je baby terwijl je de verschillende massagetechnieken toepast op je baby. Je kan jezelf en je baby aanmelden voor deze cursus op nummer: 06-47002844