Ons team

Alex van Os

Alex van Os

Jeugdarts CJG Rijnmond

Ik vind dat alle kinderen de kans moeten krijgen zich optimaal te ontwikkelen en een gezond leven te leiden. Ik probeer via mijn werk hieraan een bijdrage te leveren.

Angelique Haringsma

Angelique Haringsma

Kinderarts/neonatoloog en oprichtster

Anne-Marike van der Hoek

Anne-Marike van der Hoek

Bewegingswetenschapper, orthopedagoog/GZ-psycholoog

In het verleden heb ik wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van prematuur geboren kinderen. In de loop der jaren heb ik mij meer toegelegd op het zo goed mogelijk in kaart brengen van kinderen die een lastige start hebben gehad. D.m.v. neuropsychologisch onderzoek probeer ik van alle ontwikkelingsgebieden de sterke en mogelijk zwakkere kanten in beeld te brengen.

Brenda Glas

Brenda Glas

Voedingsdeskundige, kinderdiëtist

Bij mij kun je terecht voor deskundig advies over de voeding van je kind. Krijgt je kind alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen en voldoende energie? Hoe gaat de groei en welke mogelijkheden zijn er om de voedingsinname te optimaliseren?

Charissa van Oosten

Charissa van Oosten

Orthopedagoog

Je komt bij mij voor diagnostisch onderzoek, psycho-educatie over autisme / volle hoofden en speltherapie.

Corina Meijers-Greeve

Corina Meijers-Greeve

Doktersassistente poli kindergeneeskunde

Ik zorg er onder andere voor dat de kinderen worden gewogen en gemeten en dat de afspraken goed verlopen. Ik heb voor Het Kleine Helden Huis gekozen omdat ik het een mooi concept vindt met een leuke afwisseling.

Dorothé

Dorothé

Vrijwilliger

Sinds enkele jaren ben ik vrijwilliger bij Het Kleine Heldenhuis: als gastvrouw en soms als oppas. Ik vind het mooi om de gezinnen en met name jullie (de kinderen) op jullie gemak te stellen, zodat het toch fijn is om hier te zijn.

Fabienne Naber

Fabienne Naber

Gedragswetenschapper

Als wetenschapper ben ik terecht gekomen bij Het Kleine Helden Huis. Ik ben gespecialiseerd in breinontwikkeling bij kinderen, in het bijzonder de kinderen met een andere start. Vanuit de werking van het brein verklaar ik het gedrag en geef tips aan ouders, kinderen en school.

Hiltje Heyman

Hiltje Heyman

Oprichtster en gezinscoach

Hilly Venhuizen

Hilly Venhuizen

Ingeborg van Os-Diehle

Ingeborg van Os-Diehle

Verpleegkundig specialist

Als verpleegkundig specialist zie je alle te vroeg en / of te klein geboren kinderen uit het Franciscus Gasthuis en Vlietland regelmatig terug op de poli Kindergeneeskunde. Dit vindt plaats in zowel het Gasthuis als in het Kleine Helden Huis. De ruimte, huiselijke sfeer en vele makkelijk bereikbare disciplines maken het Kleine Helden Huis een perfecte plek voor kind en ouders om poliklinische ziekenhuiszorg te ontvangen zonder de uiterlijke indrukken van een ziekenhuis.

Jeanine Perridon

Jeanine Perridon

Vrijwilliger

Je zult mij tegenkomen als je een afspraak hebt bij Het Kleine Helden Huis, want dan heb ik de deur open gedaan. Ik ben hier graag omdat er een relaxte sfeer is en ik graag met mensen werk.

Irma Wittens

Irma Wittens

Psycholoog

Ik werk veel met EMDR, wat ik onder andere gebruik voor traumaverwerking rondom de geboorte van je baby.

Isabelle Vogel-Tijl

Isabelle Vogel-Tijl

Ergotherapeut

Itske Heyman

Itske Heyman

Gedragswetenschapper en gezinscoach

Ik voer met cliënten de intakegesprekken, samen bepalen wij wat de juiste route wordt in de behandeling binnen Het Kleine Helden Huis. Daarnaast ben ik gedragswetenschapper en gezinscoach.

Jeffrey van der Meer

Jeffrey van der Meer

Personal Trainer & weerbaarheidstrainer

Samen werken wij aan de fysieke gezondheid, lichamelijke fitheid, weerbaarheid en / of  zelfvertrouwen. Het helpen van mensen d.m.v. ​sport heeft bij mij altijd voorop gestaan, bij Het Kleine Helden Huis kan ik mensen echt helpen die het nodig hebben.

Jesse Koopstra

Jesse Koopstra

Student leraar biologie, fitness coach

Wat kom je bij mij doen: Sport & speltherapie, sportbegeleiding, personal training en eventuele specifieke cursussen.​

Jolanda

Jolanda

Vrijwilliger

De kleinschaligheid en de huiselijke sfeer in Het Kleine Helden Huis spreken mij enorm aan. Vraag mij gerust om een kopje thee of koffie. Misschien heeft u een vraag? Ik help u graag.

Karlijn Wijsman

Karlijn Wijsman

Speltherapeute

Binnen Het Kleine Helden Huis ben je voor speltherapie en sport bij mij aan het juiste adres. In mijn vrije tijd beoefen ik graag kitesurfen. 

 

Lenie

Lenie

Vrijwilliger

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Lieke van Wermeskerken

Lieke van Wermeskerken

Psycholoog en systeempsycholoog i.o.

Het kunnen verschillende dingen zijn waarom je bij langs komt, Gezinstherapie, begeleiding van kinderen of ouderbegeleiding.

Lot

Lot

Vrijwilliger

Ik ben Lot Manuputty, 19 jaar en woon in Rotterdam. Ik doe vrijwilligerswerk bij Het Kleine Heldenhuis, een zorg instituut met een gezellige, huiselijke sfeer! Mede hierdoor zit ik nu in mijn eerste jaar geneeskunde aan het Erasmus MC.

Louise Stadhouders

Louise Stadhouders

Pre-verbale logopedist

Bij mij kun je terecht wanneer er vragen zijn betreft voeding bij 0 tot 2 jarigen. Verder kan er onderzoek worden gedaan naar beginnende communicatie en taal- & spraakproblematiek.

Marciana Habieb

Marciana Habieb

Doktersassistent

Margreet van Aalst - Bregman

Margreet van Aalst - Bregman

Lerares basisonderwijs

Onze kleinzoon is te vroeg geboren en kreeg niet de juiste begeleiding. Gelukkig is hij bij Het Kleine Helden Huis terecht gekomen. Een warm bad met hele kundige mensen.

Marielle Maissan

Marielle Maissan

Verpleegkundig specialist neonatologie

Marit Cieremans

Marit Cieremans

Orthopedagoog

Ik houd mij vooral bezig met diagnostiek, individuele behandeling en speltherapie.

Marlous Leydes

Marlous Leydes

Gezinscoach & (kinder)diëtist

Als diëtist bespreken wij de problematiek rondom voeding; als gezinscoach geef ik speltherapie.

Melina Eekhoff

Melina Eekhoff

Autismespecialist, speltherapeut

Bij mij kom je voor psycho-educatie over autisme, speltherapie voor kinderen, oudergesprekken over de thuissituatie en vragen over het PGB.

Nancy van Dekken

Nancy van Dekken

Kinderfysiotherapeut

Voor babymassage, draagdoekconsulten, informatie over de houding en hantering van je baby, als je baby moeite heeft met zelfregulering, veel huilt, of andere motorische ontwikkelingsvragen, dan kun je bij mij terecht.

Natascha Janssen

Natascha Janssen

GZ Psycholoog

Ik mag binnen Het Kleine Helden Huis cliënten behandelen met psychische stoornissen, problemen in de levenssfeer en de psychische aspeten die hiermee samengaan.

Netty

Netty

Vrijwilliger

Patricia Haringsma - Terwiel

Patricia Haringsma - Terwiel

Gezinscoach - opvoedondersteuner

Wat kom je bij mij doen als je een afspraak hebt: Dan ben ik op huisbezoek om het gezin te begeleiden; om individuele speltherapie te geven of in groepsvorm. 

Sander van Beuzekom

Sander van Beuzekom

Huis IT-specialist

Mij zie je alleen achter de schermen, ik zorg voor alle techniek, van laptops tot website.

Sanne van Leeuwen

Sanne van Leeuwen

Orthopedagoog

Ik geef voornamelijk speltherapie en houdt mijzelf bezig met diagnostisch onderzoek. Ik heb voor Het Kleine Helden Huis gekozen omdat ik graag kinderen wil ondersteunen in de ontwikkeling en ik de visie ondersteun waarin wij tijd nemen voor de cliënt.

Suzan Thijsen

Suzan Thijsen

Vrijwilliger

Ik zorg voor een warm welkom en een lekkere bak koffie of thee. Misschien een praatje, als je daar zin in hebt. Ook meld ik jouw kind aan voor het wegen en meten. Bij Het Kleine Helden Huis wordt geprobeerd ieder tot zijn recht te laten komen.

Stijntje

Stijntje

Vrijwilliger

Tibor Brunt

Tibor Brunt

Wetenschappelijk projectmanager

Mijn absolute passie is het vertalen van complexe, wetenschappelijke inzichten naar de praktijk van alledag. In Het Kleine Helden Huis ga ik daar dus volop voor! ​Sleutelwoorden voor hoe ik werk zijn laagdrempelig en gezamenlijk. Aarzel dus niet om op mij af te stappen.