Ons team

Wil je ook deel uitmaken van Het Kleine Helden Huis team? Bekijk dan één van onze vacatures via onderstaande knop.

Angelique Haringsma

Angelique Haringsma

Kinderarts/neonatoloog en oprichtster

Samen met Hiltje streven we naar een wereld waarin prematuur of dysmatuur geboren kinderen – maar ook andere kinderen met een moeilijke medische start – én hun families de zorg en support ontvangen die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen tot een harmonieus en functioneel gezin. 

Anne-Marike van der Hoek

Anne-Marike van der Hoek

Bewegingswetenschapper, orthopedagoog/GZ-psycholoog

In het verleden heb ik wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van prematuur geboren kinderen. In de loop der jaren heb ik mij meer toegelegd op het zo goed mogelijk in kaart brengen van kinderen die een lastige start hebben gehad. D.m.v. neuropsychologisch onderzoek probeer ik van alle ontwikkelingsgebieden de sterke en mogelijk zwakkere kanten in beeld te brengen.

Brenda Glas

Brenda Glas

Voedingsdeskundige, kinderdiëtist

Bij mij kun je terecht voor deskundig advies over de voeding van je kind. Krijgt je kind alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen en voldoende energie? Hoe gaat de groei en welke mogelijkheden zijn er om de voedingsinname te optimaliseren?

Charissa van Oosten

Charissa van Oosten

Orthopedagoog

Je komt bij mij voor diagnostisch onderzoek, psycho-educatie over autisme / volle hoofden en speltherapie.

Charlotte Korteweg

Charlotte Korteweg

Orthopedagoog

Je komt bij mij voor diagnostisch onderzoek, individuele begeleiding en speltherapie.

Denise van Drielen

Denise van Drielen

Marketing Project Manager

Als marketeer breng ik graag lotgenoten bij elkaar, zodat ze met elkaar in gesprek kunnen gaan en elkaar kunnen steunen. Daarnaast houd ik mij bezig met events, social media en andere marketing activiteiten.

Fabienne Naber

Fabienne Naber

Gedragswetenschapper

Als wetenschapper ben ik terecht gekomen bij Het Kleine Helden Huis. Ik ben gespecialiseerd in breinontwikkeling bij kinderen, in het bijzonder de kinderen met een andere start. Vanuit de werking van het brein verklaar ik het gedrag en geef tips aan ouders, kinderen en school.

Hiltje Heyman

Hiltje Heyman

Oprichtster en gezinscoach

Samen met Angelique streven we naar een wereld waarin prematuur of dysmatuur geboren kinderen – maar ook andere kinderen met een moeilijke medische start – én hun families de zorg en support ontvangen die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen tot een harmonieus en functioneel gezin. 

Irma Wittens

Irma Wittens

Psycholoog

Ik werk veel met EMDR, wat ik onder andere gebruik voor traumaverwerking rondom de geboorte van je baby.

Isabelle Vogel-Tijl

Isabelle Vogel-Tijl

Ergotherapeut

Als kinderergotherapeut behandel ik prematuur geboren kinderen en begeleid ik hun ouders, wanneer er sprake is van problemen in de zelfregulatie, bij slaapproblemen, gedragsproblemen en bij een veranderde sensomotorische ontwikkeling. Ook voor vragen met betrekking tot eet- en drink gedrag en hulpmiddelen zoals aangepaste kinderstoelen, bedjes of rolstoelen kan je bij mij terecht.

Itske Heyman

Itske Heyman

Gedragswetenschapper en gezinscoach

Ik voer met cliënten de intakegesprekken, samen bepalen wij wat de juiste route wordt in de behandeling binnen Het Kleine Helden Huis. Daarnaast ben ik gedragswetenschapper en gezinscoach.

Jeanine Perridon

Jeanine Perridon

Vrijwilliger

Je zult mij tegenkomen als je een afspraak hebt bij Het Kleine Helden Huis, want dan heb ik de deur open gedaan. Ik ben hier graag omdat er een relaxte sfeer is en ik graag met mensen werk.

Jeffrey van der Meer

Jeffrey van der Meer

Personal Trainer & weerbaarheidstrainer

Samen werken wij aan de fysieke gezondheid, lichamelijke fitheid, weerbaarheid en / of  zelfvertrouwen. Het helpen van mensen d.m.v. ​sport heeft bij mij altijd voorop gestaan, bij Het Kleine Helden Huis kan ik mensen echt helpen die het nodig hebben.

Jolanda

Jolanda

Vrijwilliger

De kleinschaligheid en de huiselijke sfeer in Het Kleine Helden Huis spreken mij enorm aan. Vraag mij gerust om een kopje thee of koffie. Misschien heeft u een vraag? Ik help u graag.

Karlijn Wijsman

Karlijn Wijsman

Gezinscoach en autismespecialist

Binnen Het Kleine Helden Huis ben je voor speltherapie en sport bij mij aan het juiste adres. Ik heb veel kennis en ervaring in het werken met kinderen met autisme. Daarnaast volg ik de opleiding tot psycho-motorisch-kindertherapeut.

Lenie

Lenie

Vrijwilliger

Als vrijwilliger zorgt Lenie ervoor dat iedereen die langs komt bij Het Kleine Helden Huis een warm welkom krijgt. Je krijgt een lekker kopje koffie of een warme kop thee met een lekkernij erbij.

Lieke van Wermeskerken

Lieke van Wermeskerken

Psycholoog, systeempsycholoog i.o. en GZ-psycholoog i.o.

Ik help graag gezinnen om op te zoek te gaan naar hun eigen krachten en kijken we samen naar waar het gezin tegenaan loopt. Vervolgens bedenken we samen middels schematherapie of cognitieve gedragstherapie een oplossing.

Loes Clarijs

Loes Clarijs

Klinisch psycholoog

Als (jong)volwassene kan je binnen het Kleine Helden Huis bij mij terecht voor diagnostiek en behandeling. Samen kijken we wat aandacht nodig heeft binnen de behandeling, hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan (trauma)verwerking, emotieregulatie, zelfbeeld, partnerrelatie en het veranderen van gedragspatronen en welke behandeling hierbij helpend kan zijn.

Lot

Lot

Vrijwilliger

Ik ben Lot Manuputty, 19 jaar en woon in Rotterdam. Ik doe vrijwilligerswerk bij Het Kleine Heldenhuis, een zorg instituut met een gezellige, huiselijke sfeer! Mede hierdoor zit ik nu in mijn eerste jaar geneeskunde aan het Erasmus MC.

Louise Stadhouders

Louise Stadhouders

Pre-verbale logopedist

Bij mij kun je terecht wanneer er vragen zijn betreft voeding bij 0 tot 2 jarigen. Verder kan er onderzoek worden gedaan naar beginnende communicatie en taal- & spraakproblematiek.

Margreet van Aalst - Bregman

Margreet van Aalst - Bregman

Vrijwilliger

Onze kleinzoon is te vroeg geboren en kreeg niet de juiste begeleiding. Gelukkig is hij bij Het Kleine Helden Huis terecht gekomen. Een warm bad met hele kundige mensen.

Marit Cieremans

Marit Cieremans

Orthopedagoog en GZ-psycholoog i.o.

Ik houd mij vooral bezig met diagnostiek, individuele behandeling en speltherapie.

Marlous Leydes

Marlous Leydes

Gezinscoach & (kinder)diëtist

Als diëtist bespreken wij de problematiek rondom voeding; als gezinscoach geef ik speltherapie.

Nancy van Dekken

Nancy van Dekken

Kinderfysiotherapeut

Voor babymassage, draagdoekconsulten, informatie over de houding en hantering van je baby, als je baby moeite heeft met zelfregulering, veel huilt, of andere motorische ontwikkelingsvragen, dan kun je bij mij terecht.

Netty

Netty

Vrijwilliger

Als vrijwilliger zorgt Netty ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij Het Kleine Helden Huis. Een fijn plekje in de huiskamer met een lekker kopje koffie of een warme kop thee.

Patricia Haringsma - Terwiel

Patricia Haringsma - Terwiel

Gezinscoach - opvoedondersteuner

Wat kom je bij mij doen als je een afspraak hebt: Dan ben ik op huisbezoek om het gezin te begeleiden; om individuele speltherapie te geven of in groepsvorm. 

Sander van Beuzekom

Sander van Beuzekom

Huis IT-specialist

Mij zie je alleen achter de schermen, ik zorg voor alle techniek, van laptops tot website.

Sanne van Leeuwen

Sanne van Leeuwen

Orthopedagoog

Ik geef voornamelijk speltherapie en houdt mijzelf bezig met diagnostisch onderzoek. Ik heb voor Het Kleine Helden Huis gekozen omdat ik graag kinderen wil ondersteunen in de ontwikkeling en ik de visie ondersteun waarin wij tijd nemen voor de cliënt.

Suzan Thijsen

Suzan Thijsen

Vrijwilliger

Ik zorg voor een warm welkom en een lekkere bak koffie of thee. Misschien een praatje, als je daar zin in hebt. Ook meld ik jouw kind aan voor het wegen en meten. Bij Het Kleine Helden Huis wordt geprobeerd ieder tot zijn recht te laten komen.

Stijntje

Stijntje

Vrijwilliger

Als vrijwilliger zorgt Stijntje ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt bij Het Kleine Helden Huis. Ze maakt graag een praatje met je in de huiskamer.

Sylvia Tuk

Sylvia Tuk

Office manager

Als office manager houd ik mij bezig met administratieve en organisatorische werkzaamheden. Als spin in het web, zorg ik dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen.

Tibor Brunt

Tibor Brunt

Wetenschappelijk projectmanager

Mijn absolute passie is het vertalen van complexe, wetenschappelijke inzichten naar de praktijk van alledag. In Het Kleine Helden Huis ga ik daar dus volop voor! ​Sleutelwoorden voor hoe ik werk zijn laagdrempelig en gezamenlijk. Aarzel dus niet om op mij af te stappen.