Werken bij…

Wil jij ook het verschil maken voor onze kleine helden?

We noemen ze onze kleine helden: de kinderen die aan het begin van hun leven een moeilijke medische start hadden. Bijvoorbeeld omdat ze te vroeg zijn geboren. Omdat ze niet genoeg wogen toen ze werden geboren. Of omdat ze in de eerste jaren van hun leven veel problemen hadden. Het Kleine Helden Huis helpt deze kinderen, én hun ouders en broertjes en zusjes. In de gezellige huiskamer waar je kunt zijn wie je bent. Wil jij ook deze kleine helden helpen? Bekijk onze vacatures die op dit moment open staan.

Vacature Marketing & Sales

Per direct

Wij zoeken jou als stagiair! Jij bent een echt sales talent die avontuurlijk, stressbestendig, flexibel is en van nature commercieel is ingesteld. Je kunt prioriteiten stellen en goed plannen. Jij bent de persoon die samen met ons voor de juiste commerciële marketing strategie weet te creëren, te optimaliseren en uit te voeren. Je werkt mee aan het ontwikkelen van nieuw business in een informele sfeer.

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar [email protected].

Vacature Vrijwilliger

Per direct

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een handje te helpen in Het Kleine Helden Huis. Vind je het leuk om met ouders en kinderen in contact te zijn en gezellig een praatje met ze te maken? Dan is dit wellicht wel iets voor jou. Je mag bij ons de deur openen voor ouder en kind en laat hen op hun gemak voelen in de huiskamer van Het Kleine Helden Huis. Een lekker kopje koffie of thee zetten, vind je geen probleem. Zoek je een zinvolle vrijetijdsbesteding waarbij je iets kunt betekenen voor ouder en kind? Als vrijwilliger draag jij een steentje bij aan de bezoeken in Het Kleine Helden Huis.

Neem contact op via [email protected] of bel naar 010 747 0080.