Onze werkwijze

Het Kleine Helden Huis heeft een breed pallet aan zorg welke zij aanbiedt aan prematuur en/of dysmatuur geboren kinderen of een andere moeilijke start , als ook aan de opgroeiende kinderen, de ouders en het gezin als geheel.

Hieronder vind je ons uitgebreide aanbod terug. Mochten er na aanleiding van onderstaande nog vragen zijn, natuurlijk staan wij je graag te woord. Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Diagnostiek

Bij Het Kleine Helden Huis doen wij uitgebreide psychodiagnostiek, waarbij wij het kind op meerdere ontwikkelingsdomeinen in kaart brengen. Dankzij ons multidisciplinair samengestelde team kunnen wij een algeheel kindbeeld scheppen. In Het Kleine Helden Huis staat het kind centraal. Onderzoek wordt daarom altijd op maat afgenomen, zodat goed duidelijk wordt waar sterke en zwakkere punten liggen. Het doel is om inzicht te krijgen in het brein en gedrag van het kind, zodat zo sensitief mogelijk kan worden aangesloten bij wat het kind nodig heeft voor een optimale ontwikkeling, zowel thuis als op school.

Vaak worden kinderen bij Het Kleine Helden Huis aangemeld waarbij er veel losse eindjes zijn en al wel versnipperd onderzoek is gedaan, maar een algeheel, integratief kindbeeld ontbreekt. Het Kleine Helden Huis heeft alles onder één dak: de verschillende onderzoeken en de professionals. Het onderzoek, multidisciplinair overleg en de verslaglegging zijn arbeidsintensief. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan voorop bij het zo compleet mogelijk in beeld brengen van het betreffende kind.
Het minimum aantal uren voor een compleet onderzoek bedraagt 50 uur op basis van een uurtarief van €130,-

Itske Heyman
Gezinscoach en gedragsdeskundige
[email protected]

Bij Het Kleine Helden Huis doen wij uitgebreide psychodiagnostiek, waarbij wij het kind
op meerdere ontwikkelingsdomeinen in kaart brengen:

Bij Het Kleine Helden Huis zijn diverse vormen van diagnostiek mogelijk:

Verwijzen van cliënten

Ben jij kinderarts, huisarts, jeugdarts, orthopedagoog of een andere hulpverlener? Wil je graag een cliënt aanmelden bij Het Kleine Helden Huis? Dat kan via het aanmeldformulier. Om een cliënt door te verwijzen, kan je een kijkje nemen op onze verwijzers pagina. Daar kan je de wachttijden en de financiering vinden.

Onze hulpverleners

In Het Kleine Helden Huis vind je alles onder één dak. We hebben een multidisciplinair team bestaande uit kinderartsen, orthopedagogen, gezinscoaches, therapeuten, psychologen en nog meer. Bekijk al onze hulpverleners en specialisten op deze pagina.

Routeplanner hulpverleners

Voor jou als zorgverlener is het belangrijk te weten wat je voor jouw client kunt aanbieden in Het Kleine Helden Huis. Wij bieden zowel (para)medische als psychosociale zorg. Bij Het Kleine Helden Huis is er een team aan hulpverleners. Lees meer in de routeplanner hieronder.

Routeplanner hulpverleners