Donaties

Als stichting mogen wij af en toe een prachtige donatie in ontvangst nemen. Graag geven wij deze donateurs een plekje op onze website. Voor iedere donatie, groot of klein, zijn wij enorm dankbaar!

Donatie van Joey & Jevano

Het Kleine Helden Huis mag zich gelukkig prijzen met zo’n lieve en behulpzame tweeling. Joey en Jevano hebben samen heel veel flessen ingezameld en hebben hierdoor een bedrag van € 523,50 bij elkaar verzameld. Dit prachtige bedrag hebben zij geschonken aan Het Kleine Helden Huis. Onwijs bedankt voor deze schenking!

Donatie van Robbelien

Interview met Robbelien

Prachtige donatie voor verder onderzoek

We hebben een prachtige donatie van € 600,- mogen ontvangen van een cliënt. In het interview vertelt Robbelien haar ervaring met Het Kleine Helden Huis en waar ze haar donatie graag in wil investeren.

Robbelien

Robbelien was tot voor kort PhD onderzoeker aan de UU. Ze heeft onderzoek gedaan naar moleculaire processen die belangrijk zijn tijdens ontwikkeling van hersencellen. Een aantal weken geleden is Robbelien gepromoveerd met haar onderzoek. ‘Gefeliciteerd Robbelien!’. Haar toekomstwens is over wetenschap blijven schrijven. ‘We wensen haar veel succes met haar carrière’.

Ervaring met Het Kleine Helden Huis

Afgelopen najaar hebben Robbelien en haar vriend een kindje gekregen dat prematuur geboren werd. Via de neonatoloog en verpleegkundig specialist, zijn zij in contact gekomen met Het Kleine Helden Huis. Ze ervaren Het Kleine Helden Huis als een hele fijne en gezellige sfeer. Ze gaf aan dat ze het fijn vindt dat het specifiek gericht is op kindjes, zoals het speelgoed en de kleurtjes die aanwezig zijn. Het voelt veel beter aan dan het ziekenhuis.

Donatie

Robbelien heeft als promotiecadeau aan haar familie, vrienden en collega’s gevraagd om geld in te zamelen voor Het Kleine Helden Huis. Met dit bedrag wil Robbelien graag investeren in onderzoek voor Het Kleine Helden Huis.

Wat mis je nog bij Het Kleine Helden Huis?

Robbelien vertelt dat ze ervaring heeft om een financiering voor een onderzoek rond te krijgen en dat dit nog wel eens lastig kan zijn. Bovendien weet zij als geen ander dat een wetenschappelijke onderbouwing heel waardevol is. Daarom gunt ze Het Kleine Helden Huis de financiering om verder onderzoek te doen naar wetenschappelijke onderbouwing voor de juiste methode om vroeggeboren kindjes en de gehele gezinsondersteuning te ondersteunen.

Dankbaar

Robbelien en haar partner zijn super dankbaar voor de begeleiding en hulp van Het Kleine Helden Huis. ‘We hebben heel veel geluk gehad dat we naar Rotterdam verhuisd waren en dat we in het Franciscus ziekenhuis terecht konden’. Ze gunt iedereen die in een soortgelijke situatie terecht komt of met een soortgelijke ervaring het fijne nazorgtraject met de persoonlijke begeleiding.

Als Het Kleine Helden Huis willen we Robbelien onwijs bedanken voor haar prachtige donatie!