Suzan Belterman

Gezinscoach in opleiding

Mijn naam is Suzan Belterman en ik ben 24 jaar. Ik ben Gezinscoach in opleiding binnen Het Kleine Heldenhuis.  

In Het Kleine Heldenhuis ben ik tijdens de spreekuren te vinden in de woonkamer. Ik ben aanwezig voor de ouders en kinderen die op afspraak komen bij het Kleine Heldenhuis.

Als gezinscoach binnen het Kleine Heldenhuis bied ik ondersteuning en begeleiding aan ouders/gezinnen en hun prematuur geboren kind(eren). Die ondersteuning en begeleiding gebeurt zowel binnen Het Kleine Heldenhuis als bij gezinnen thuis.

Wat mij veel energie geeft is om er voor ouders en hun gezin te zijn. De begeleiding en ondersteuning sluiten aan bij de wensen en behoeften van de ouders/gezinnen.

Ik werk al 10 jaar lang met veel passie met kinderen en ouders. Ik ben begonnen met oppaswerk toen ik 14 jaar was. De opleiding die ik gevolgd en afgerond heb zijn MBO Onderwijsassistenten en HBO Pedagogisch Educatief Medewerker. Op dit moment ben ik bezig met afstuderen van de HBO opleiding Pedagogiek.
Ik heb bij verschillende organisaties stage gelopen en gewerkt. Ik heb stage gelopen in het basisonderwijs, in de kinderopvang, op peuterspeelzalen en bij kinderrevalidatiecentrum Rijndam, bij de therapeutische peutergroep. Bij de verschillende organisaties heb ik veel ervaring op pedagogisch gebied opgedaan met kinderen en hun ouders. Ik heb er met veel plezier stage gelopen en veel geleerd!