Trots op

Trots op ons Kleine Heldenhuis

Op dinsdag 13 november was de spannende finale van de NIAZ Jaarprijs 2018, waar 10 genomineerde zorginstellingen streden om de hoofdprijs van €10.000,-. Wat heeft Angelique Haringsma, kinderarts en neonatoloog in ons ziekenhuis, gestreden voor Het Kleine Heldenhuis! Het was een nek-aan-nek race, maar ondanks dat de jury Het Kleine Heldenhuis roemde om zijn unieke karakter, ging het CWZ er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor met het initiatief Diabetes Groeimodel en de oudercursus Los Vast.

 

Het doel van de NIAZ Jaarprijs is om goede voorbeelden van verbeterprojecten met elkaar te delen. Het Kleine Heldenhuis is zo’n goed voorbeeld omdat het het eerste huiskamerconcept in Nederland is voor te vroeg geboren kinderen. Het Kleine Helden Huis biedt een mooie, veilige en niet-klinische omgeving waar alle prematuren en gezinnen tot rust kunnen komen na een chaotische periode.

We zijn niet alleen trots op Angelique Haringsma, maar op iedereen die zich de afgelopen tijd met hart en ziel heeft ingezet voor het Kleine Heldenhuis!